Site Overlay

Τυφλά παξιμάδια και μπουζόνια

Gallery

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

  • Χαρακτηριστικά

Τα τυφλά παξιμάδια και μπουζόνια είναι κατάλληλα για λαμαρίνα και προφίλ. Είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε μια ισχυρή εσωτερική ή εξωτερική σύνδεση σπειρωμάτων μεταξύ των εξαρτημάτων που είναι πολύ λεπτά για τα αυτοβυθιζόμενα σπειρώματα. Τοποθετούνται "τυφλά" έτσι ώστε να μην χρειάζεται και οι δυο πλευρές να είναι προσβάσιμες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εγκατασταθούν σε κλειστά προφίλ.

Τα τυφλά παξιμάδια έχουν πολλά οφέλη, συμπεριλαμβανομένου του σταθερού σπειρώματος των συστατικών με λεπτά τοιχώματα, απλή τυφλή εγκατάσταση, γρήγορη συναρμολόγηση, και χαμηλό κόστος εγκατάστασης. Τα βιδωτά παξιμάδια προσφέρουν χαμηλό κόστος εγκατάστασης, καθώς δεν απαιτούνται ακριβά εργαλεία. Μπορούν να εγκατασταθούν με χειροκίνητο και πνευματικό εργαλείο, με πρέσα ή με αυτόματη μονάδα συναρμολόγησης. Επίσης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη στερέωση μεμονωμένων φύλλων μαζί - λειτουργούν ως πριτσίνια - επιτρέποντας την εγκατάσταση άλλου εξαρτήματος με ένα μπουλόνι ή βίδα.

Τα τυφλά μπουζόνια είναι έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς ώστε αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι αρχιτέκτονες και οι οικοδόμοι προσεγγίζουν τα σχέδιά τους. Προσφέρουν ευκολότερες και πιο καινοτόμες λύσεις σε διαφορετικούς τύπους προκλήσεων σχεδιασμού. Εκτός από τις καινοτόμες λύσεις, αυτοί οι τύποι μπουλονιών μειώνουν επίσης το κόστος. Εξαιτίας αυτού, όχι μόνο εξοικονομούν χρόνο στους οικοδόμους, αλλά και εξοικονομούν χρήματα. Περιηγηθείτε στην επιλογή των μπουλονιών μας για να βρείτε εύκολες λύσεις στα σχεδιακά διλήμματα.