Site Overlay

QUICKSERT® резбови вложки за пластмаса

Галерия

Описание на продукта

  • Спецификации на продукта

Quicksert

QUICKSERT® се състои от цилиндрично основно тяло с вътрешна резба и специална външна резба. Профилът на външната резба има изключително малък страничен ъгъл и се разширява асиметрично към долната част на вложката. По този начин се оптимизира монтажа при ниски въртящи моменти. С идеално разпределение на товара се постига много добро сглобяване. Долната част на втулката е снабдена с отвор за рязане. За специални изисквания предлагаме версия с фланец. Втулката с резба се завинтва с въртящ се шпиндел.

Предимствата

* За чупливи и пластични пластмаси като ненаситени полиестерни смоли (SMC, ZMC), термопластмаси, подсилени с полиуретан и стъклени влакна

* Универсална употреба

* Високо здрави и устойчиви на усукване резби

* Оптимални монтажни характеристики

Материал: 1.0718 11 SMnPb 30 цинково покритие, хромирано

или Cu Zn 38 Pb 2 (съгласно EU 2000/53)

Quicksert Hex

QUICKSERT® Hex се състои от цилиндрично основно тяло с вътрешна резба и допълнителен вътрешен шестоъгълник и специална външна резба. Профилът на външната резба има изключително малък страничен ъгъл и се разширява асиметрично към долната част на вложката. По този начин се оптимизира монтажа при ниски въртящи моменти. С идеално разпределение на товара се постига много добро сглобяване. Долната част на втулката е снабдена с отвор за рязане. За специални изисквания предлагаме версия с фланец. Втулката с резба се поставя и завива с въртящ се шпиндел. Не е необходимо да се завинтва шпиндела.

Предимствата

* Ефективен процес на инсталиране в резултат на допълнителна форма на водача  (шестоъгълна форма)

* За термопластмаси и термосет

* Много малки флангови ъгли на специалната външна резба намаляват радиалните напрежения

* Високо здрави и устойчиви на усукване резби

* Предлага се специална версия с външна лява резба за подобрено заключване назад

Quicksert PLUS

QUICKSERT® Plus се състои от заострено основно тяло (8 ° общ конус) с вътрешна резба, допълнителен вътрешен шестостен и специална външна резба. Профилът на външната резба има изключително малък страничен ъгъл и се разширява асиметрично към долната част. По този начин намаляват моментите на задвижване при монтажа. С идеално разпределение на товара се постига много добро сглобяване. Тъй като не е необходим отвор за рязане, няма образуване на стружка, тъй като резбата на вложката се образува в пластмасовия материал. За специални изисквания предлагаме версия с фланец. Втулката с резба се поставя и завива с въртящ се шпиндел.

Предимствата

* Подходящ за термопластмасови части

* Високо здрави и устойчиви на усукване резби

* Инсталация без стружки

* Предлага се специална версия с външна лява резба за подобрено заключване назад

* Материал: Cu Zn 38 Pb 2 (EU 2000/53 съвместим)

QUICKSERT EXPANSION TYPE

QUICKSERT® Expansion се завърта към въртящия се резбован шпиндел на монтажния инструмент и се поставя в монтажния отвор. Отворът може да бъде оформен или обработен с обикновени свредла като сляп или проходен отвор. Аксиалното дърпащо движение на резбования шпиндел води до разширяване на вложката в предварително определената точка на скъсване между анкерната втулка и резбова втулка. Втулката с резба се изтегля в анкерната втулка и се разширява. В същото време диамантената лента на анкерната втулка се притиска в стената на отвора. Вложката в долния край е вече закотвена и заключена срещу завинтване и изтегляне.

Предимства:

* Без пробиване
* Бърз, рентабилен монтаж
* Инсталация в гладки отвори без остатъчни стърготини
* Високоякостни резби в леки метали
* Високоякостни резби в термопластични и термоустойчиви компоненти ** след отливането на компонентите
* Подходящ за едностранно достъна позиция за монтаж
* За винтови връзки, които могат да бъдат отделяни колкото пъти, колкото е необходимо
* За монтаж върху готови повърхности
Материал: 11 SMn Pb 30 c
Повърхност: A2J ISO 4042 Cr (VI)-free or Cu Zn 38 Pb 2 (EU 2000/53 съвместим)

Видео на продукта

  • Видео 1